Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Λευκιά Co. προϊόντων τιτανίου της Σαγκάη Liangjiang, ΕΠΕ.

Επιδιώκουμε να είμαστε ο παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής, προμηθευτής των ακατέργαστων χημικών υλικών, για να δημιουργήσουμε την αξία της κατασκευής της Κίνας!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Κίνα Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

1 2 3 4
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.
επιδιώκουμε να είμαστε ο προμηθευτής των παγκόσμιων κύριων χημικών πρώτων υλών, να παρουσιάσουμε αξία μας των προϊόντων που κατα Εργοστάσιο εργοστάσιο Παρουσίαση Οι υπάλληλοί μας έχουν μια αφιερωμένες εστίαση και μια δέσμευση για την κατανόηση και την παράδοση σχετικά με τις ανάγκες κινεζι

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Liangjiang
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 1000-2000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 30% - 40%
certificate: ISO/REACH/SGS/ROSH

Επιδιώκουμε να είμαστε ο παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής, προμηθευτής των ακατέργαστων χημικών υλικών, για να δημιουργήσουμε την αξία της κατασκευής της Κίνας!

Κίνα Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η λευκιά Co. προϊόντων τιτανίου της Σαγκάη Liangjiang, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2000, ως μεγάλες επιχειρήσεις που συμμετέχθηκαν αρχικά στα προϊόντα και επεξεργάζεται τις χημικές πρώτες ύλες, κυρίως η επεξεργασία επιφάνειας του διοξειδίου τιτανίου (που ντύνεται). Μετά από αναδομημένος σε μια διαφοροποιημένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας των προϊόντων και του ακατέργαστου χημικού υλικού πώλησης το 2006, συμμετείχαμε να αναπτυχθούμε και προϊόντων στα υλικά σκονών. Η επιχείρηση που αποτελείται τώρα από πέντε εγκαταστάσεις του εργοστασίου διοξειδίου τιτανίου, εργοστάσιο ορυχείων βάριου, lithopone εργοστάσιο, εργοστάσιο προϊόντων ψευδάργυρου, εργοστάσιο αλουμίνας, «Liangjiang» ως εμπορικό σήμα, τα κύρια προϊόντα είναι διοξείδιο τιτανίου, θειικό άλας βάριου, Lithopone, οξείδιο ψευδάργυρου, αλουμίνα, υδροξείδιο αργιλίου, ανθρακικό άλας μαγγάνιου, τριοξείδιο αντιμονίου και άλλες, συνολικά περισσότερα από 20 είδη. Ο επαγγελματικός διευθυντής technicanand με την ισχυρή τεχνική και επιστημονική διαχείριση της μεγάλης περιόδου της συσσώρευσης και η ανάπτυξη μας άφησαν επέτυχαν την ηγεσία πλεονεκτήματος και αγοράς της βιομηχανίας.

 

Η χημική ουσία Liangjiang εφαρμόζει το διεθνές σύστημα διαχείρισης και ακολουθεί τη φιλοσοφία ότι ο πελάτης είναι ο σημαντικότερος έτσι ώστε μπορούμε να συντηρήσουμε τους πελάτες καλύτερα. Η επιχείρηση έχει περάσει ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2000 η διεθνής, και στη συμμόρφωση με τις διεθνείς περιβαλλοντικές απαιτήσεις προτύπων, όλα τα προϊόντα έχει φθάσει στις απαιτήσεις ρύπανσης από τη SGS ανίχνευση βαρύ μετάλλου. Συνεχώς βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων και αυξήστε τη δύναμη κατασκευής εμπορικών σημάτων και καταναλώστε επίσης το κανάλι μάρκετινγκ, το εμπορικό σήμα «Liangjiang» απολαμβάνει μια υψηλή φήμη και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Χημική εμμονή Liangjiang στη φιλοσοφία «λαϊκών, τεχνολογικής καινοτομίας «επιχειρήσεων, που αφιερώνεται για να αναπτύξει και να ερευνήσει τα λεπτά χημικά προϊόντα.
Πρώτες ύλες του διοξειδίου τιτανίου από εσωτερικό και στο εξωτερικό και έπειτα επεξεργασία επιστρώματος επιφάνειας του πυριτίου, του αργιλίου, του ψευδάργυρου, του ζιρκονίου και άλλοι οργανικού και ανόργανος έτσι ώστε η ποιότητα θα είναι καλύτερη. Επίσης τα προϊόντα έχουν την ισχυρή διασπορά, η μακροπρόθεσμη καιρική αντίσταση και άριστος σχολιάζει μετά από την επεξεργασία ενεργοποίησης, τροποποίησης και επιστρώματος έτσι ώστε η απόδοση δεικτών και εφαρμογής μπορεί να είναι συγκρίσιμη με τα προϊόντα εισαγωγών. Μετά από μια σημαντική μείωση του κόστους των πρώτων υλών, η βελτίωσή μας της ποιότητας και η μείωση των δαπανών με τη προηγμένη τεχνολογία και τη φιλική προς το περιβάλλον τέχνη άλλαξαν εντελώς την κατάσταση ότι το εσωτερικό αρίστης ποιότητας διοξείδιο τιτανίου εξαρτάται από τα προϊόντα εισαγωγών.

 

Η χημική ουσία Liangjiang και αρχισμένος τη γρήγορη βιώσιμη ανάπτυξη και καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες να δημιουργηθεί ο τύπος τα προϊόντα πρώτης τάξεώς μας στην εσωτερική, διεθνώς ανταγωνιστική και γνωστή επιχείρηση. Μέσω της σταθερής τεχνολογικής καινοτομίας και της αυξανόμενης διαχείρισης εμπορικών σημάτων ώστε να χτιστεί μια κανονιστική επιχείρηση χημικών ουσιών σκονών με υψηλό - ποιότητα, μεγάλη δυνατότητα. Τώρα το κανάλι μάρκετινγκ έχει καλύψει τις επαρχίες όλης της Κίνας, περισσότερο από 60% των προϊόντων εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές, και τις καθιερωμένες μακροπρόθεσμες σταθερές συνεταιριστικές σχέσεις με τις παγκόσμιες τοπ 500 επιχειρήσεις.

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: πρώτης τάξεως ποιότητα, πρώτης τάξεως υπηρεσία.

 

Ποιοτική διαχείριση: αναπτύσσουμε ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα ελέγχου ολόκληρης της διαδικασίας της κατασκευής, επιθεώρηση, ναυτιλία, εξυπηρέτηση πελατών. Δημιουργούμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα από το αυστηρό επιστημονικό σύστημα διαχείρισης και το σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό με το προηγμένο επαγγελματικό προσωπικό.

 

Οι πωλήσεις κυμαίνονται: για να ανταποκριθεί στα νέα αιτήματα των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών, εμείς
συνεχώς προσπαθήστε στην έρευνα και την ανάπτυξη της παροχής των πρώτης τάξεως προϊόντων. Η ηπειρωτική χώρα ως κέντρο, δημοφιλές στην Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Βόρεια Αμερική και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Έρευνα και ανάπτυξη: για να δημιουργήσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, καθιερώσαμε το ειδικευμένο ερευνητικό κέντρο με τον πιό πρόσφατο εξοπλισμό τεχνολογίας και το άριστο ταλέντο έτσι ώστε θέτουμε στερεά θεμέλια για τη μελλοντικές μακροπρόθεσμες ανάπτυξη και την παραγωγή.

 

Εξυπηρέτηση πελατών: συνδυάσαμε την παραγωγή, το μάρκετινγκ, την έρευνα και την ανάπτυξη και άλλα τμήματα ως οργανικό σύστημα για να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών, για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα με τους πελάτες, να επιτύχουν τη «πρώτης τάξεως υπηρεσία μας».

Κίνα Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. King Wang

Τηλ.:: 86-21-52210848 / 13916566563

Φαξ: 86-21-52210847

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Διοξείδιο τιτανίου διαδικασίας χλωριδίου

Μπλε διαδικασία χλωριδίου διοξειδίου τιτανίου φάσης για Masterbatch CAS Νο 13463-67-7

tio2 Rutile χρωστικών ουσιών CAS 13463-67-7 διοξείδιο τιτανίου διαδικασίας χλωριδίου για τα πλαστικά

Διακοσμητικό άσπρο επίστρωμα CAS no.13463-67-7 διοξειδίου Tio2 τιτανίου διαδικασίας χλωριδίου χρωμάτων

Νο 13463-67-7 χρωστική ουσία διοξειδίου τιτανίου διαδικασίας χλωριδίου βαθμού επιστρωμάτων σκονών CAS

Διοξείδιο τιτανίου Anatase

Το CAS 13463 σκόνη διοξειδίου τιτανίου 67 7 έξοχη άσπρη Anatase για βελτιώνει το έγγραφο

Χαμηλός βαθμός HS 3206111000 βαρύ μετάλλου διοξειδίου τιτανίου CAS 13463-67-7 Anatase

Ενεργό διοξείδιο τιτανίου Anatase χρωστικών ουσιών για το χρώμα/το επίστρωμα ElNECS αριθ. 236-675-5

οικονομικό διοξείδιο τιτανίου Anatase χρωστικών ουσιών Tio2 για Masterbatch CAS 13463 67 7

κατακρημνισμένο θειικό άλας βάριου

Υψηλή στερεά κατακρημνισμένη επιστρώματα σκόνη Baso4 CAS αριθ. 7727-43-7 θειικού άλατος βάριου

Βιομηχανικό θειικό άλας βάριου βαθμού φυσικό κατακρημνισμένο για τα επιστρώματα CAS αριθ. 7727-43-7

Κώδικας 2833270000 HS κατακρημνισμένη σκόνη θειικού άλατος βάριου για τα αυτοκινητικά επιστρώματα

HS 28332700 ειδικός κατακρημνισμένος υψηλός στιλπνός σκονών θειικού άλατος βάριου

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy | Κίνα Άσπρο διοξείδιο τιτανίου προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2022 lj-group.com. All Rights Reserved. Developed by ECER